Kategorier
Deepedition DigitalPR Kurser Seminarium Socialbydefault

Umeå! Sarah och Deeped och en heldag om sociala medier

Social By Default

Jag och Sarah har jobbat hårt i höst. Vi har föreläst en hoper gånger, senast i Ljusdal som avslutning av kommunens fantastiska vecka ”On/Off”. På måndag gör vi en heldag för Hello Swedens idrottsambassadörer runt att bygga sitt varumärke i sociala medier. Vi har föreläst och workshoppat med församlingar i Svenska kyrkan.

För ett tag sedan fick vi frågan om vi kunde tänka oss att åka upp och göra en dag om sociala medier tillsammans med Umeå universitet. Självklart! Och som många universitet och högskolor med insikt om behovet av att kunna lära hela livet så är det en dag som är öppen att vara med på även om man inte går på universitetet. Så ta chansen att vara med och bli lite mer sociala medie-smart.

Dagen är en komprimerad version av vår kurs om varumärke i sociala medier som vi håller på Berghs veckan innan. Vi bygger upp den med att börja i strategi, fortsätta med taktiken och landa i att börja hitta sätt att planera för att arbeta med sociala medier i sin vardag. Det som är vårt koncept #socialbydefault.

Vi kommer garanterat att leverera en fullsmockad dag för er som kommer.

In och läs om dagen och anmäl er! Vi ses!