Kategorier
Kommenterat

Kortbloggat:Digitalpr.se-2009/12/22

  • YouTube Blog: Make Way for youtu.be Links
  • Det börjar gå en smula inflation i url-förkortare. Ok: ett argument är att man ska veta vad man klickar på men ändå. En av de bästa funktionerna är att kunna mäta antal klick. Problemet med sjuhundrafjorton stycken URL-förkortare är att det blir relativt omöjligt.
    Självklart kommer vi att se en rensning men ibland kan jag önska mig att alla smartskallar försökte komma på nya saker än att hela tiden göra ”me-too”-lösningar. Det finns få unika värden i att skapa en url-shortener.

  • Politikerna når ut via Facebook – Sundsvall – www.dagbladet.se
  • Anita B i slutet av artikeln har lite svårt för statistik? 3,5 miljoner svenskar. Det är ju en träffyta som man kan vara utan eller?