Kategorier
Deepedition DigitalPR

Tack!

Tack för alla lyckönskningar och digitala ryggdunkningar. De gör gott. Spenderade lördagen i Skellefteå och pratade för Norran. Spännande saker på gång där, Anette Novak är en chefredaktör med många spännande idéer som kan komma att ta användandet av sociala medier inom traditionella medier en rejäl bit till än idag.

Jag har massor som jag vill skriva här men jag är så lycklig att jag initialt har oerhört mycket jobb på gång. Helt enkelt får ni ge er till tåls ibland. Just nu förbereder jag mig inför en fullständigt fylld vecka – min första vecka som Niclas Strandh digitalPR. Två heldagskurser, strategijobb och workshop liksom ett antal mindre dragningar för kunder till JMW.

Som jag sa tidigare – sociala medier handlar väldigt mycket om att våga hoppa och sedan göra förändringar efter hand. Det är det sköna med den digitala världen. Det är vad jag kommer att göra. Digitalpr.se kommer att utvecklas efterhand och mitt mål är att den ska bli en matnyttig blogg för alla intresserade av utvecklingen av konversationsmarknadsföring och sociala medier.