DigitalPR omvärldskollar [2010/09/13]

  • Hej,

    Kul att du tipsar om min ”Partierna är dåliga i sociala medier”. Jag håller med dig om att jag kunde gjort mer av det hela och tanken var från början att det skulle komma ett gäng frågor till dem under olika dagar. Tyvärr så gick det däremot inte ihop sig med tiden just nu, därför valde jag mellan att inte skriva något eller att skriva om vad jag hade och jag tyckte det var viktigare att påpeka problemet med att mer än hälften av partierna faktiskt inte svarar på en så rak fråga på Twitter. Min förhoppning är att det kan leda till någon form av förändring i framtiden.

    Men som du säger, det blir intressant att se hur aktiviteten kommer att se ut från och med måndag. Kanske något att följa upp på…

  • Hej,

    Kul att du tipsar om min ”Partierna är dåliga i sociala medier”. Jag håller med dig om att jag kunde gjort mer av det hela och tanken var från början att det skulle komma ett gäng frågor till dem under olika dagar. Tyvärr så gick det däremot inte ihop sig med tiden just nu, därför valde jag mellan att inte skriva något eller att skriva om vad jag hade och jag tyckte det var viktigare att påpeka problemet med att mer än hälften av partierna faktiskt inte svarar på en så rak fråga på Twitter. Min förhoppning är att det kan leda till någon form av förändring i framtiden.

    Men som du säger, det blir intressant att se hur aktiviteten kommer att se ut från och med måndag. Kanske något att följa upp på…