Nominerad

Döm av min förvåning när jag dels såg att Digitalpr.se blivit nominerad i YABA och dels i vilken kategori.

Media.

Till på köpet i konkurrens med Mindpark.

I den kategori som jag väl känner mig mer hemma i: Marknadsföring så är jag lite nominerad genom att JMW har fått en nominering. Det roliga i den här kategorin är inte bara att det helt klart är stark konkurrens utan också att min kollega Brit, som fr a är den mest framstående bloggaren på JMW.se också är nominerad med sin personliga blogg.

In och rösta. På vem är mer egalt.

  • nikkelindqvist

    Snacka om att vi alla äter upp varandras röster! Men så kan det gå i en öppen nomineringsprocess.

    Nikke Index är ju nominerad i den lite märkliga klassen Trender och webbtjänster där konkurrensen är hård från Ronnestam, men även från det starka nätverket kring WP Girls och kanske framför allt från ohsohightech.se som har över 2000 fans på Facebook.

    Nåväl. Jag tänker kampanja i alla fall. Skam den som ger sig :-)

  • Niclas Strandh

    Själv tänker jag inte kampanja för Digitalpr.se faktiskt. Dels har jag knappast någon chans mot Jocke och dels – äh jag vet inte. Daytona blir liksom verkligen ryggdunkarpris. :)