En reklambyråblogg

Äntligen kan man säga. Och eftersom jag dels arbetat länge och hårt för att den ska bli verklighet så måste jag pusha lite för den. Min fd byrå Heimer & Company har äntligen blivit med blogg. Den behöver lite tweaks ännu men jag tycker den fungerar. Snyggt layoutjobb av AD Magnus Larsson.

Själv kommer jag under kommande vecka att fylla på och bygga vidare på Digitalpr.se och en del nyheter kommer att släppas.

 • Vi tackar!! :)

 • Vi tackar!! :)

 • Sen måste man skriva www först på vår adress :/

 • Sen måste man skriva www först på vår adress :/

 • @Magnus: det måste ni se till att fixa! www är obsolet.

 • Niclas Strandh

  @Magnus: det måste ni se till att fixa! www är obsolet.

 • Det är på g.

 • Det är på g.

 • Nu funkadä. Du får gärna utveckla hur det ska tweakas sen om du känner för det.

 • Nu funkadä. Du får gärna utveckla hur det ska tweakas sen om du känner för det.